Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de webshop:

  1. Toepasselijkheid: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de webshop en de klant, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

  2. Prijzen: Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

  3. Bestelling en betaling: Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden. Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op de website worden aangeboden.

  4. Levering: De levering van producten vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en de gekozen verzendmethode.

  5. Garantie en klachten: Op de producten geldt de wettelijke garantie. Klachten over de producten of dienstverlening van de webshop kunnen worden gemeld via de contactgegevens die op de website staan vermeld.

  6. Retourneren: Indien de klant niet tevreden is met het product, kan het binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. De klant dient vooraf contact op te nemen met de webshop en het product onbeschadigd en in de originele verpakking te retourneren.

  7. Intellectueel eigendom: Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de producten en de website liggen bij de webshop. Het is niet toegestaan om deze rechten te schenden.

  8. Aansprakelijkheid: De webshop is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de producten of de website.

  9. Wijzigingen: De webshop behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen.

  10. Toepasselijk recht: Op alle overeenkomsten tussen de webshop en de klant is het Nederlands recht van toepassing.

Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.