Contact

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: BrompTuning
Adres: Bergselaan 58A2
Postcode en plaats: 3037 CB  Rotterdam
Land: Nederland
E-mailadres: info@bromptuning.com
KvK-nummer: 89772989
BTW-nummer: NL003147884B04

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

  1. E-mail: U kunt ons bereiken via e-mail op info@bromptuning.com. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw e-mail.

  2. Telefoon: U kunt ons ook telefonisch bereiken op [telefoonnummer]. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

  3. Adres: Ons adres staat hierboven benoemd. Let op: dit is geen fysieke winkel, dus het is niet mogelijk om hier producten te bekijken of af te halen.

  4. Contactformulier: Via ons contactformulier op de website kunt u ook contact met ons opnemen. Vul het formulier in met uw vraag of opmerking en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  5. Sociale media: U kunt ons ook volgen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Op deze kanalen kunt u ons volgen en op de hoogte blijven van nieuws en acties van de webshop.

Wij streven ernaar om uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u ergens mee zit. Wij helpen u graag verder.