Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten:

  1. Levertijd: De levertijd van bestellingen is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en de verzendmethode. Na het plaatsen van de bestelling worden de onderdelen direct bij de leverancier besteld. Nadat BrompTuning de onderdelen van de leverancier heeft ontvangen en gecontroleerd worden deze direct naar de klant gestuurd. De levertijd kan 2 tot 3 weken bedragen. 

  2. Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, de verzendmethode en de bestemming. De verzendkosten worden berekend en weergegeven tijdens het afrekenproces. Bij bestellingen boven een bepaald bedrag kunnen de verzendkosten gratis zijn.

  3. Verzendmethoden: De webshop biedt verschillende verzendmethoden aan, zoals reguliere post, pakketdienst en koeriersdienst. De verzendmethode is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, de bestemming en de levertijd die de klant wenst.

  4. Verzending naar het buitenland: De webshop verzendt ook naar landen buiten Nederland. De verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van het land van bestemming en worden berekend en weergegeven tijdens het afrekenproces.

  5. Verpakking: Bestellingen worden zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

  6. Track & Trace: Klanten ontvangen een Track & Trace code zodra de bestelling is verzonden. Hiermee kan de klant de bestelling volgen tijdens het transport.

  7. Afhalen: Het is mogelijk om de bestelling af te halen bij het magazijn van de webshop. Dit kan worden aangegeven tijdens het afrekenproces.

  8. Vertragingen: De webshop is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de vervoerder of douanecontroles. In geval van vertragingen zal de webshop proberen de klant zo goed mogelijk te informeren over de status van de bestelling.