Retourinformatie

Retourinformatie:

  1. De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de aankoop te annuleren en het product te retourneren zonder opgaaf van redenen.

  2. Het product moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd en mag niet zijn gebruikt, gewassen of beschadigd.

  3. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect is of niet overeenkomt met de beschrijving op de website.

  4. Om een retourzending aan te vragen, kan de klant contact opnemen met de klantenservice van de webshop via e-mail of telefoon.

  5. De webshop zal de klant informeren over de retourprocedure en zal het retouradres verstrekken.

  6. Nadat het product is ontvangen en gecontroleerd, zal de webshop het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen aan de klant.

  7. Als de klant ervoor kiest om het product te ruilen voor een ander product, zal de webshop het nieuwe product zo snel mogelijk verzenden.

  8. De webshop behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren als het product niet in de originele staat en verpakking is geretourneerd, of als het product is gebruikt, gewassen of beschadigd.

  9. Retourzendingen die worden geweigerd, worden teruggezonden naar de klant en de kosten van verzending zijn voor rekening van de klant.

  10. Deze retourvoorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan via de webshop en voldoen aan de wettelijke voorschriften van het consumentenrecht.